Preview Mode Links will not work in preview mode

Mandagsbold

Oct 25, 2021

Mikkel Beckmann og Martin Ørnskov taler om runden i Superligaen, hvor Randers igen viste sig stærkere end AGF, hvor Brøndby vandt et dramatisk derby, og så diskuteres det, om det holder med to kampe søndag klokken 14.00.

Podcasten er betalt og sponseret af Adidas og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr...


Oct 18, 2021

Martin Ørnskov og Jonas Dalgård taler om runden i Superligaen, hvor Allan Sousa var kæk i Brøndby, som vandt til sidst, mens FCK smed point igen.

Podcasten er betalt og sponseret af Adidas og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med MobilePay Box.

Oversigt:

Viborg-Silkeborg -...


Oct 11, 2021

Martin Ørnskov og Mikkel Nøhr taler om Danmarks storsejr over Moldova, jagten på en vild rekord i kvalifikationen og tager en status på landsholdets niveau og popularitet.

Podcasten er betalt og sponseret af Adidas og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med...


Oct 4, 2021

Mikkel Beckmann og Martin Ørnskov vender rundens Superliga-kampe, hvor OB smadrede Vejle, mens FCK-tilhængerne hyldede Wind og så anfører Carlos Zeca blive måske alvorligt skadet.

Podcasten er betalt og sponseret af Adidas og MobilePay, der gør det let for dig at holde styr på dit holds bødekasse med...